Bell Schedules » Warrior Fun Day

Warrior Fun Day

Warrior Fun Day
Description / Period Start Time End Time Length
Block 1/2 8:00 AM 9:09 AM 69 min
Block 3/4 9:14 AM 10:17 AM 63 min
Break 10:17 AM 10:32 AM 15 min
Block 5/6 10:37 AM 11:40 AM 63 min
Block 7/8 11:45 AM 12:48 PM 63 min
Lunch 12:48 PM 1:28 PM 40 min
Warrior Fun Day/Study Hall 1:38 PM 2:52 PM 74 min